Thu. Jun 21st, 2018

Massimo – novi album: Sada

Tri godine od posljednjeg studijskog albuma ‘1 dan ljubavi’ Massimo predstavlja novi album ‘Sada’

Za svoje najveće fanove Massimo je pripremio iznenađenje te im omogućio da i prije službenog izlaska novog CD-a mogu naručiti svoj, potpisani primjerak. Na stranici cedeterija.com do 25. svibnja možete naručiti album, a on će na vašu adresu stići do 30. svibnja, kada je službeni datum izlaska.
Pet obožavatelja koji naruče album dobit će i ekskluzivnu pozivnicu za druženje s Massimom na svečanoj promociji albuma 29. svibnja u Zagrebu.

Na albumu se nalazi 14 pjesama, od kojih je čak 11 neobjavljeno. Na novom albumu Massimo je ponovno surađivao s nekim od svojih stalnih suradnika, autorom i producentom Predragom Martinjakom, aranžerima i producentima Nikšom Bratošem i Ivanom Popeskićem. Predrag Martinjak potpisuje četiri pjesme na albumu, a tu su uz njega i još dva već poznata autorska imena s prijašnjeg albuma, Sandro Bastiančić i Amil Lojo, svaki s po dvije pjesme. Za Massimov novi album po jednu pjesmu potpisuju Bruno Kovačić, Nihad Voloder, Sergej Ćetković, Davor Pastuović – Newera i Damir Arslanagić, novi suradnici čije su se pjesme prirodno nadovezale na Massimov umjetnički senzibilitet.

– Bio je užitak i veliko uzbuđenje raditi na novom albumu. Jednako sam uživao u radu s već uigranom ekipom, kao i s novim imenima koja su zasigurno ovom novom albumu dala jedno posebno obilježje – rekao je Massimo kojeg nakon promocije albuma Sada, čeka uzbudljiva ljetna turneja. Nastupa u Šibeniku, Puli, Opatiji, zagrebačkoj Šalati, a za dobar provod pobrinut će se sponzor – Stella Artois.

27.07. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – RASPRODANO
28.7. – Tvrđava sv. Mihovila, Šibenik – NOVI DATUM!
14.08. – Kaštel, Pula
17.08. – Ljetna pozornica, Opatija
14.9. – Šalata, Zagreb

Massimo – novi album – Sada

Sve novo


Warning: Unknown: open(/var/akademij/public_html/tmp/sess_4cfefaaab9a3add1af030aeba1bc59f7, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/akademij/public_html/tmp) in Unknown on line 0