PREDIVNE PRIČE ZA LAKU NOĆ

Akademija Art
phozo screenshot Youtube

Priče su dio djetinjstva kojega se uvijek s veseljem prisjećamo i koji nam, bez obzira na dob, uvijek izvuče osmijeh na lice. Neka i vaše dijete ima prekrasne uspomene na zajedničke trenutke provedene uz ljupke NIVEA priče. Odsad ih možete i poslušati!

MIA I ZEKO IDU NA JAHANJE

Poslušajte ljupku priču u kojoj se Zeko poželi pridružiti Miji na tečaju jahanja, ali prvo mora savladati svoj strah od…Saznajte čega i kako ga je hrabri Zeko pobijedio!

LUKA I MIA PUTUJU BRODOM

Luka i Mia na kišni dan naprave papirnate brodiće. Nakon što se odluče isprobati brodić, velika lokva u vrtu pretvori se u more i njihova avantura može započeti.

MIA I ZEKO SPAŠAVAJU PAČIĆA

Luka i Mia na kišni dan naprave papirnate brodiće. Nakon što se odluče isprobati brodić, velika lokva u vrtu pretvori se u more i njihova avantura može započeti.

MIA, VILA I DUGA

Otkrijte kako će se Mia i Vila na sivi kišni dan pobrinuti da na nebu opet zablista prelijepa duga koja čak i predivno miriše!

ZEKO I ŠTUCAVICA

Jeste li znali da i zečevi mogu imati štucavicu? Zeko i Luka su otkrili da je i to moguće i da se štucavice nije tako lako otarasiti. Saznajte kako im to ipak uspije!

MIA I LUKA GRADE DVORAC

Mia i Luka odluče sagraditi dvorac, no ubrzo shvate da je pred njima veliki zadatak, čak i uz pomoć Zeke i Vile. Saznajte hoće li naši dražesni junaci postati princ i princeza.

MIA I VILA ISTRAŽUJU DŽUNGLU

Uz malo mašte i zaigranosti, čak i vrt iza kuće može postati ubudljiva džungla koja zove na avanturu! Saznajte što su sve u njoj otkrile Mia i Vila kad su se uputile na istraživanje.

LUKA I ZEKO SE IGRAJU SKRIVAČA

Zeko tvrdi da se nitko ne skriva bolje od zečeva, pa ga Luka izazove na igru skrivača. Gdje se Zeko skrio i je li ga Luka uspio naći? Saznajte u priči.

nivea.hr

Next Post

Ljeto je krivo za sve

Šefica kuhinje, vatrena Francuskinja Élise Philippe uistinu ima loš dan. Ne samo da su joj se srušili svi veliki planovi za otvaranje bistroa, već se u grad vratio i Sean O’Neil koji […]