Skip to content

Mediteranska balada ‘Sva blaga ovog svijeta’ zablistala na Splitskom festivalu

Publika prestižnog Splitskog festivala prepoznala je kvalitetu i nagradila prelijepu mediteransku baladu ‘Sva blaga ovog svijeta’ Mije Dimšić i Marka Tolje trećim mjestom

Nije čudno da se ‘Sva blaga ovog svijeta’ „ušuljala“ u srca publike jer je riječ o iznimnom duetu u kojem emocije koje stvaraju savršeno isprepletene boje glasa Mije i Marka, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Snimio sam svega dva dueta u 13 godina karijere. Ali na ovaj sam pristao odmah, i bez da sam čuo pjesmu jer Mia Dimšić je jedno veliko glazbeno blago koje se pojavilo na našoj sceni. I kako kaže sama Mia; ovo će stvarno biti jedna lijepa slavonsko – morska priča. Drago mi je da smo je prvi put izveli na Splitskom festivalu i da je odmah pronašla put do publike, radujem se svakom novom izvođenju – o suradnji s Mijom izjavio je Marko.

Videospot za ‘Sva blaga svijeta’ trenutno je u izradi, a Marka Tolju ovog ljeta imat ćemo priliku uživo slušati 1. kolovoza na Trsatskoj gradini u njegovoj rodnoj Rijeci gdje će mu se kao posebna gošća pridružiti i Mia, te 4. kolovoza u impresivnom ambijentu Tvrđave Barone u Šibeniku.

Aquarius Records