Skip to content

Halilović: Rumunjska nas je izdominirala u svakom pogledu

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija otvorila je europsko U-21 prvenstvu u Italiji i San Marinu teškim porazom od Rumunjske sa 1:4 i tako bitno umanjila izglede za plasman u polufinale EP-a, a time i na olimpijske igre u Tokiju 2020.

  • Preuzimam krivicu na sebe. Mislim da sam kao kapetan morao bolje voditi danas utakmicu. Teško je reći nešto nakon ovoga. Želim se ispričati svima. Nismo ušli u utakmicu kako treba, nismo bili pravi. Bili smo sramotni. Ne pamtim da smo ikada ovako igrali. Rumunjska nas je izdominirala u svakom pogledu i zaslužno su pobijedili. Ostale su još dvije utakmice i nadam se da ćemo pokazati zašto smo došli ovdje, rekao je Alen Halilović.
  • Jako smo razočarani. Od četiri gola sami sebi smo zabili tri gola iz naših grešaka. Puno smo više očekivali i ovo nam je jedan pokazatelj da na ovakvom nivou svaka greška se plaća. Trebamo analizirati Francuze, odigrati što bolju utakmicu i imperativ su tri boda ako mislimo išta dalje napraviti, rekao je Nikola Vlašić.
  • Definitivno najteži poraz. Kad u osmoj minuti pogledaš na sat i vidiš da je 2:0 i još se ozljedi Brekalo, ne možeš vjerovati da se to događa u tako kratkom vremenu i teško se iz toga iščupati. Zabili smo gol i OK smo izgledali prvo poluvrijeme, ali u drugom poluvremenu praktički nismo napravili niti jednu šansu. Rumunji su u mnogo segmenata bili bolji i zasluženo su pobijedili, rekao je Borna Sosa.
  • Ovo nas je dosta pogodilo. Prva utakmica je najvažnija, a mi nismo to iskoristili na dobar način i Rumunji su nas kaznili. Ne smijemo spustiti glave, već odigrati preostale dvije utakmice najbolje što možemo. Francuska je još teži protivnik, ali mi ćemo dati sve od sebe. Idemo se koncentrirati i probati dobiti da ostanemo u igri za plasman dalje, rekao je Robert Murić. Autor: M.M./HRT
https://www.youtube.com/watch?v=OHO1wVvuP5k