Skip to content

Novi video album Elementala – B strane

Grupa Elemental povodom Noći Knjige premijerno je predstavila svoj novi video album “B strane” u knjižari “Hoću knjigu Megastore”. Video album je dostupan na YouTubeu i u digitalnim dućanima te streaming servisima

Nakon dva hvaljena koncerta u Tvornici kulture krajem 2018. godine, iznimno uspješne biografije „Sve, samo ne romantika“, nakon glasne i odvažne pjesme „Nešto glasno“ koja je mjesecima osvajala slušatelje kroz radijski eter i best of kompilacije “XOXO” u izdanju Menarta, Elemental je sad pripremio nešto sasvim drugačije – video album.

Bend je odlučio probrati prstima po svom glazbenom fundusu, od prvog do zadnjeg albuma, i sve pjesme koje su kroz godine možda nepravedno zapostavljene, skupiti na jedno mjesto. Radi se o materijalu koji je sniman u prosincu 2017. godine na prostoru AKC Medike za koji je bend kurirao setlistu anti-singlova sa svojih sedam studijskih albuma. Pjesme koje su izabrane imaju veliki značaj bendu i fanovima, pa su napokon dobili pažnju koju zaslužuju, a predstavljene su u novom ruhu.

“B strane” režirao je Ivan Zadro, scenografiju je radio Sven Grbec, a za mix i mastering zaslužan je Luka Tralić Shot. Kao i posljednji studijski album benda, video album je izašao za Elementalovu vlastitu etiketu 383 Records.

Video album “B strane” preslušajte

Setlist:

01. Prsti jedne ruke

02. Gdje je moj grad

03. Elementalitet

04. Ostavi T.R.A.G.

05. Prašina

06. Usne

07. Teorija i praksa

08. Idem lagano dalje

09. Odrastanje

10. Pokušaj života

11. Breza

12. U duši smo junaci

13. Šok

14. Ne vjerujem

See also  UZBUĐENJE U RIJEČKOJ OPERI: POVRATAK OPERNOG SPEKTAKLA