Nalegao je na državni proračun od 140 milijardi kuna, a država skoro bez naroda?

Akademija Art

Slušamo mantru EU-parlamenta, EU-komisije, novinarskih udruga itd. o metodama borbe protiv lažnih vijesti; a ne spominju ono što je glavna metoda borbe protiv “fake-newsa” i što je bitno uopće ne ograničava slobodu medija, a to je njihov – PLURALIZAM!

Svašta je narod Hrvatski vidio, doživio i pretrpio, ali da će mu predsjednik Vlade biti toliko bešćutni, nemoralni, prikriveno agresivni i cinični manipulator, podvaljivač i lažov; to se ni u najvećoj ognjici i noćnoj mori nije moglo zamisliti!?

Pa tko uništava obitelj gospodina Milijana Brkića nego upravo Andrej Plenković – Veliki brat, hineći pri tome podmuklo da o tome ništa ne zna i da to samo “institucije sustava rade svoj posao” – ma koliki da je podlac, hladni i bezdušni diktator i psihopat; ipak nas ne može prevariti da je autor sve te nezakonite, antidemokratske i protučovječne hajke i progona upravo on i njegova desna ruka ministar represije Davor Božinović – Berija!?

Dvoličnost, podmuklost i “false flag operation” uz zlouporabu medija, pravosuđa i represivnog aparata; diktatorski su program i modus operandi tiranina koji je na prijevremenim saborskim izborima 11. rujna 2016. godine dobio s HDZ-om u 11. izbornih jedinica ukupno 682.687 glasova birača, a što je samo 18 posto biračkoga tijela (u popis birača bilo je upisano ukupno 3.799.609 birača)! I s tako nedemokratskim IZBORNIM LEGITIMITETOM, sa svojim klijentelističko-nepotističkim grabežljivcima nalegao je na državni proračun od 140 milijardi kuna, na hrvatski narod i njegovu slobodu i na hrvatski jezik i kulturu!
Sada pred EU-izbore nakon svih opačina (pa možda se može reći i “zločina”?) protiv hrvatskog naroda, opet u izbornoj kampanji primjenjuje iste podmukle metode zaborava počinjenih opačina, obmanjivanja, lažnih obećanja i varanja; a u tome mu kao što je to prikriveno i mučki godinama radila za HDZ fingirajući pravašicu, prikriveno, prijetvorno i uz pomoć dirigiranih medija pomaže nitko drugi doli – Ruža Tomašić!

Mediji i propaganda su svemoćni kad ne postoji pluralizam glasila javnog pripćavanja, što omogućuje Ruži Tomašić da godinama obmanjuje i vara birače. O tome ispod popravljeni i dopunjeni tekst.

Slušamo mantru EU-parlamenta, EU-komisije, novinarskih udruga itd. o metodama borbe protiv lažnih vijesti; a ne spominju ono što je glavna metoda borbe protiv “fake-newsa” i što je bitno uopće ne ograničava slobodu medija, a to je njihov – PLURALIZAM! Sigurno da to ne rade iz neznanja, nego namjerno jer im je pod tobožnjom borbom protiv lažnih vijesti prikriveni cilj uvesti “meku” cenzuru.

Možete otvoriti na međumrežju članak na sljedećoj poveznici:
www.tjedno.hr/pitanja-koja-se-plenkovicu-moraju-postaviti-pismo-leona-frankovica/

Milan Bandić ne bi bio ni kandidiran za počasni doktorat da ga potajno ne podupire Andrej Plenković – Veliki brat, kome su Bandiću prebjegli (kupljeni) zastupnici glasačka pričuva u Saboru za uzvrat.

Autor Ervin Katić

Pročitajte članak istog autora na poveznici:
Hrvoje Zekanović protiv, a Ruža Tomašić za ulazak Srbije u Europsku uniju?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Licemjer - ako ne znate pravo značenje sjetite se naših vodećh političara

Licemjer je osoba koja se prikazuje kao dobra i ispravna (a nije takva). To je osoba koja prikriva “svoje pravo lice” iza moralnih i ispravnih stavova. Sinonimi su hipokrit, himbenik, podlac. Licemjerje […]