Otac Davida Dragičevića objavljuje snimke: Tvrdi da dokazuju da je policija sudjelovala u ubojstvu njegovog sina

Akademija Art

Otac Davida Dragičevića, mladića ubijenog u Banjaluci, objavio je prve snimke za koje tvrdi da dokazuju da je njegov sin ubijen. Snimke su objavljene u zatvorenoj facebook grupi Pravda za Davida, a potječu , između ostalog, sa sigurnosne kamere koja se nalazi na banjalučkoj Raiffeisen banci. Za sada je objavio sedam snimaka, uz koje je napisao: “Organizovano ubistvo Lukačeve hunte i Dodika. Nastaviće se…”.

Na jednoj od snimaka može se vidjeti kuća Đorđa Rađena, za koju su policajci tvrdili da ju je David Dragičević opljačkao.

Na snimkama koje nisu objavljene, a o kojima je na facebooku pisao stanoviti Boki, čovjek za kojim traga i banjalučka policija, navodno se može vidjeti i premlaćivanje Davida Dragičevića, odnosno dolazak policijskog vozila u koje je ubačen pretučeni mladić.

Sve se dogodilo oko 2:50 sati 18. marta. Snimak je kopiran na više CD-ova, napisao je čovjek kojeg traži banjalučka policija.

Otac Davida Dragičevića, Davor Dragičević, tvrdi da ima snimke koje dokazuju da je policija sudjelovala u likvidaciji njegovog sina, ali među objavljenima ih za sada nema. Autor: Novi List

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Francuski sud proglasio Monsanto odgovornim za bolest poljoprivrednika

Francuski sud presudio je da je Monsanto odgovoran za bolest poljoprivrednika koji je udisao njegov herbicid Lasso, zadajući još jedan pravni udarac tvrtki u vlasništvu njemačkog Bayera, suočenoj s optužbama za ugrožavanje […]