Skip to content

22. proljetni bjelovarski sajam, 29. do 31. ožujka

Posljednjeg vikenda u trećem mjesecu (29.-31.03.), na Sajamskom prostoru Gudovac, održat će se najznačajnija i najveća manifestacija Bjelovarskog sajma22. proljetni međunarodni bjelovarski sajam, Sajam poljoprivredne mehanizacije te 4. drvni svijet. 

Na 80.000 m2 otvorenog, zatvorenog i poluzatvorenog prostora predstavit će se najnovija dostignuća u modernoj poljoprivrednoj tehnologiji i drvno-prerađivačkoj industriji.

Sajam krase bogata ponuda mehanizacije, sjemenske robe, gnojiva…

Velika izložba traktora i poljoprivredne mehanizacije, te opreme i strojeva za šumarstvo i obradu drveta “krasit” će Proljetni sajam. Ogroman izbor sjemenske robe, zaštitnih sredstava i umjetnih gnojiva za proljetnu sjetvu, te veliki izbor sadnica, cvijeća i alata za uređenje okućnica, voćnjaka i parkova obogatit će Sajamski program.

Na sajmu će se predstaviti i proizvodi hrvatskih obrtnika i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, a cjelokupni program će “začiniti” brojna stručna predavanja i okrugli stolovi, te prezentacije rada raznih strojeva i alata.

Svake godine na Proljetnom sajmu izlaže nekoliko stotina izlagača iz Hrvatske i stranih zemalja, dok se posjetitelji mjere u desecima tisuća. Koliko je ovaj sajam značajan na poljoprivrednoj sceni u cijeloj regiji, dokazuje to i dolazak brojnih domaćih i stranih delegacija. Veliki doprinos prošlogodišnjem Proljetnom sajmu, svojim dolaskom i službenim otvorenjem, dala je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

Prijavite se za izlaganje na sajmu!

Krajnji rok za prijavu sudjelovanja na Proljetnom sajmu je do popune raspoloživih izložbenih prostora, a sve detaljne informacije možete dobiti u Odjelu prodaje Bjelovarskog sajma (tel.:+385 43 238 846+385 43 238 852+385 43 238 844; fax: +385 43 238 841; e-mail: prodaja@bj-sajam.hrcaus@bj-sajam.hrkovacic@bj-sajam.hr; ili na web stranici Bjelovarskog sajma).

Pridružite se sajmu i predstavite svoje proizvode i usluge mnogobrojnim posjetiteljima. Prijavu možete preuzeti OVDJE, a narudžbenicu dodatne opreme OVDJE. agroklub

See also  ZABAVNE VEČERI DOMENIKANE U SVETOJ NEDELJI