Riješite se dioptrije bezbolno u 10 minuta

Važno je naglasiti da je ovaj zahvat potpuno bezbolan, vrlo kratko traje(10 minuta po oku), a moguće je izvrsno korigirati kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam - photo Ryan McGuire - pixabay

Po kiši i snijegu naočalna stakla su vam puna kapljica, a na prelasku iz toplog u hladan prostor naočale su vam vječno zamagljene?

Ukoliko ste nositelj kontaktnih leća možda ste jedni od onih kojima kontaktne leće izazivaju crvenilo i iritaciju oka? Ili vam je jednostavno dosadilo nošenje i kontaktnih leća i dioptrijskih naočala? Ako je neki od navedenih problema – vaš problem, onda ste na pravome mjestu jer zagrebačka oftalmološka Poliklinika Bilić Vision ima AKCIJU od 2.000 kuna popusta na sve metode laserskog skidanja dioptrije.

Laserska korekcija vida je zahvat koji se u Poliklinici Bilić Vision izvodi već više od 15-ak godina, te se unutar tog perioda više od 12.000 osoba uspješno riješilo dioptrije bez ikakvih komplikacija. U Poliklinici Bilic Vision raspolažu najnovijom dijagnostikom po nazivu Contoura Vision, a čija mjerenja se koriste za vrijeme operacije. Navedena dijagnostika nekim pacijentima omogućuje da nakon operacije imaju čak oštriji vid nego su ga ikada imali, u vrijeme dok im je dioptrija bila korigirana naočalama i kontaktnim lećama.

Važno je naglasiti da je ovaj zahvat potpuno bezbolan, vrlo kratko traje(10 minuta po oku), a moguće je izvrsno korigirati kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Nadalje, laser kojim se korigira dioptrija na nijedan način ne može oštetiti oko, a kamoli ga spržiti.

Nemojte više čekati! Iskoristite AKCIJU i do 31.01. u Poliklinici Bilić Vision laserski skinite dioptriju te iskoristite 2.000 kn popusta na sve metode! Prepustite se u ruke vrhunskih stručnjaka.

Nazovite još danas u Polikliniku Bilić Vision i naručite se pozivom na broj: 01/4678 444 ili online na www.bilicvision.hr.

Bilić Vision, ime koje poznajete, liječnici kojima vjerujete!