Skip to content

Odabrani pozvani natjecatelji koji će sudjelovati u Natječaju za oblikovanje vizualnog identiteta HKD na Sušaku

Ocjenjivački sud Natječaja za oblikovanje vizualnog identiteta Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u Rijeci odabrao je pet autora/timova koji će kao pozvani natjecatelji sudjelovati u daljnjem tijeku Natječaju. Odabrani autori/timovi: MKF&AT&AL, Jan Pavlović, Šesnić&Turković, Paula Šobat i Filip Pomykalo te Toni Uroda, natječajna rješenja trebaju dostaviti do 18. veljače 2019.
Svoj interes da sudjeluju u Natječaju za oblikovanje vizualnog identiteta Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku u Rijeci, koji je raspisao Hrvatski kulturni dom, a provodi ga Hrvatsko dizajnersko društvo, iskazalo je ukupno 39 autora/timova. Ocjenjivački sud Natječaja u sastavu: Tina Ivezić, Edvin Liverić, Ivijan Mujezinović, Oleg Šuran i Jolanda Todorović, je na temelju portfolija i referenci zainteresiranih autora odabrao pet pozvanih autora/timova:

MKF&AT&AL (Marino Krstačić Furić, Ana Tomić i Ana Labudović)

Jan Pavlović

Šesnić&Turković (Marko Šesnić i Goran Turković)

Paula Šobat i Filip Pomykalo

Toni Uroda

Odabrani pozvani natjecatelji obavezni su sudjelovati na usmenom brifingu koji će se održati 18.1.2019. s najmanje jednim predstavnikom tima.

Nagrade

Dodjeljuju se tri novčane nagrade. Ukupni fond nagrada iznosi 50.000 kn bruto, a raspodijeljen je na sljedeći način:

1.nagrada: 25.000,00 kn

2.nagrada: 15.000,00 kn

3.nagrada: 10.000,00 kn

Pozvanim natjecateljima koji neće osvojiti nagradu, a predat će rad u predviđenom roku, isplatit će se obeštećenje u bruto iznosu od 7.000,00 kn po natjecatelju, neovisno o broju predanih radova.

Rok za prijem natječajnih radova je do ponedjeljka 18.2.2019. do 17 sati, a završetak rada Ocjenjivačkog suda te objava rezultata natječaja bit će najkasnije do 25.2.2019.

Čestitamo odabranim autorima i timovima te zahvaljujemo svima koji su iskazali interes za sudjelovanje u natječaju.