Kandi Moments čokolade za druženja koja se pamte

Akademija Art

Nove čokolade – Kandi Celebration, Party time i Sweet dreams stvarane su s idejom da u jednom trenutku osjetite svu čaroliju njihovih okusa. Neobične kombinacije najfinije bijele ili mliječne čokolade s aromama i dodacima posebno su zanimljive za sve one koji vole izazov novog, jer su one zaista iznenađenje u svijetu čokolada.

Kandi Celebration, Party time i Sweet dreams su nove čokolade u Kandit obitelji koje su na tržište izašle u vrijeme vrhunca potražnje za slatkim programom i predstavljaju idealan poklon, ali i savršenu čokoladu za trenutke opuštanja.

Čokolade dolaze u različitim okusima i kombinacijama. Celebration je spoj fine bijele čokolade s aromom ruma uz dodatak prženog badema koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Kombinacija mliječne čokolade i okusa kuhanog vina uz dodatak hrskavog keksa pravi je Party Time užitak.

Desert u kojem ćete istinski uživati spoj je fine mliječne čokolade i arome kolača Panettone za idealne Sweet dreams trenutke.

Ovih praznika, uživajte sa svojim najmilijima sakupljajući uspomene uz najfinije okuse, one okuse koji se pamte i kasnije podsjećaju na neke prekrasne trenutke koje ste stvarali sa svojom obitelji i prijateljima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kviki slani ekstrudati

Kviki slani ekstrudati novi su neodoljivi članovi obitelji najfinijih Kviki grickalica. Kako bi svim ljubiteljima grickalica omogućili uživanje u odličnim okusima i savršenoj hrskavosti, Kviki je pripremio čak tri nova proizvoda. Svaki […]