Potraga za 15-godišnjakinjom nestalom 22. prosinca

Akademija Art

Policijska uprava sisačko-moslavačka otvorila je potragu za maloljetnom Ružom Velić, rođenom 21. prosinca 2003., koja je nestala 22. prosinca prošle godine s adrese u Topuskom gdje je tog dana boravila.

Ruža Velić inače je prijavljena u mjestu Skakavac na karlovačkom području, a boravište joj je u Hercegovačkoj ulici u Splitu.

Mršave je tjelesne građe, visoka oko 165 centimetara, duge plave kose, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sivu majicu, plave traperice, tenisice i maslinastozelenu jaknu.

Budući da dosadašnje mjere traganja nisu rezultirale pronalaskom, policija poziva građane da ako imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave elektroničkom poštom na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu 192. hrt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Predsjednica s mitropolitom ljubljansko-zagrebačkim Porfirijem

U prigodi Božića, kojeg Srpska pravoslavna crkva slavi po julijanskom kalendaru, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović susrela se s mitropolitom ljubljansko-zagrebačkim Porfirijem Perićem. Prilikom susreta predsjednica Grabar-Kitarović i mitropolit Porfirije u razgovoru […]