Crna i bijela boja adut stajlinga Marine Đarmati na Bipa FASHION.HR-u

Akademija Art

Naša novinarka Marina Đarmati poznata je kao velika ljubiteljica mode, stoga ni ovog puta nije propustila uživati u novoj sezoni Bipa FASHION.HR-a

Crna i bijela nedodirljive su vladarice stila kada posrijedi glamur, a to zna i Marina koja nas je oduševila svojom odjevnom kombinacijom na četvrtoj večeri najvećeg tjedna mode u regiji. Obukla je samo dva ključna dizajnerska komada odjeće, ali dovoljno jaka i besprijekorno usklađena.

Predivnu ručno oslikanu majicu Alma Arts kombinirala je uz atraktivne Andy’s hlače s plaštem koje su joj odlično istaknule duge noge. Cijeli je look nadopunila bolerom, decentnom torbicom i elegantnim salonkama. Element sofisticiranosti pokazala nam je i u odabiru make upa koji je napravila Vanja Mraković, kao i u frizuri koju potpisuje Marija Trkulja Hrastovčak.

Marina nam je svojim primjerom dala savršenu ideju kako uz malo mašte siguran spoj boja podignuti na viši nivo, zato jedva čekamo vidjeti njezina nova izdanja!

Fotografije: Martina Bošković Ribarić

Akademija-Art

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Likovni susret na Palmižani i vrsni umejtnici

Likovni susret na Palmižani održao se u listopadu 2018., a sudjelovali umjetnici: Slavko Krunić, Amra Zulfikarpašić, Hrvoje Marko Peruzović, Marko Tubić, Ljiljana Rivić i Petar Hranuelli foto: Mara Koceva organizacija: Dagmar Meneghello […]