P&G-u četvrti put dodijeljen Certifikat Poslodavac Partner

Tvrtka P&G je četvrti put nagrađena Certifikatom Poslodavac Partner za demonstrirane izvrsne prakse u upravljanju ljudskim resursima. Certifikat dodjeljuje SELECTIO, vodeća hrvatska tvrtka za potragu za kadrovima i savjetovanje u upravljanju ljudskim resursima.

Procter & Gamble postigao je impresivan ukupan rezultat od 90% mogućih bodova u procesu recertifikacije, pri čemu se tvrtka posebno istaknula u područjima Upravljanja učinkom, Usavršavanja i razvoja i Odnosa prema zaposlenicima.

Odličan rezultat posljedica je poslovnog pristupa koji se temelji na izgradnji kompanije iznutra, razvojem zaposlenika u buduće lidere. Većina zaposlenika P&G-a, naime, karijeru započinje na početnoj razini s koje postepeno napreduju prema većoj odgovornosti i novim poslovnim izazovima unutar kompanije.

Osim toga, P&G svojim zaposlenicima nastoji omogućiti balans privatnog i poslovnog života, pružajući im fleksibilne radne aranžmane, omogućujući da rade od kuće te provodeći ankete i izlazne intervjue kako bi svoje procese mogli bolje prilagoditi potrebama zaposlenika.