Skip to content

Mario Biondi u renoviranoj Tvornici kulture, koncert 6. listopada

Musicology Barcaffé Sessions osmišljen je kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva. To nije festival s masovnom posjetom, već glazbeno uživanje u manjim klupskim koncertima do 1000 ljudi, na kojima skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača

Ovakvim pristupom se naglasak stavlja na samu glazbu, umjesto na show i vizualne efekte. Razbijanjem festivalskog koncepta kojim se koncerti grupiraju kroz nekoliko uzastopnih dana, ljubitelji glazbe su u mogućnosti na koncertima uživati tijekom čitave godine.

Serijal će otvoriti talijanski jazz i soul pjevač Mario Biondi, koncertom 6. listopada u potpuno renoviranoj Tvornici kulture. Publika će imati priliku uživati u mnogobrojnim Mariovim hitovima poput “This is what you are”, “Shine on”, “Close to you”, “Deep space” i mnogim drugim, ali i u pjesmama s Marijevog novog albuma “Brasil “, u potpuno drugačijoj atmosferi nego inače.

Musicology je našao i pravog sugovornika, Barcaffé, koji ima isti cilj – bliski koncept uživanja u lijepom trenutku i zadovoljstvu koje želimo podijeliti s pozitivnim ljudima. Musicology Barcaffé Sessions ima cilj poticati intimni užitak u glazbi i u bliskom kontaktu s izvođačem. Koncept serijala je jednostavan – pažljivo odabrani izvođači jazz, funk, soul, r’n’b, ili drugih žanrova, s naglaskom na kvalitetu u svakom segmentu. Mnogo pažnje posvećuje se i odabiru koncertnog prostora, ozvučenju, ventilaciji i svemu onome što je uvjet potpunom prepuštanju i uživanju u dobroj glazbi.

Ulaznice u prodaji: eventim
online: https://goo.gl/dWTveQ
Eartly bird 125kn
Pretprodajna cijena 145kn
Na dan koncerta 170kn

Djeca do 12 godina ulaze besplatno.
Osobe s invaliditetom ulaze besplatno uz pratnju, pratnja mora imati ulaznicu.

Na najljepšoj pozornici Jadrana Mario Biondi, talijanska jazz i soul senzacija toplog i senzualnog glasa, izvest će svoje najpoznatije hitove This is What You Are, Shine On, What Have You Done to Me. Uz njih publika će imati priliku uživati u pjesmama s aktualnog albuma Brasil, moćnog glazbenog izdanja na kojem se miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, nastali iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima.

See also  OPERNA PREMIJERA - "ELEKTRA" U RIJEČKOM "ZAJCU"

Ne sumnjamo da će tvrđava odzvanjati ljetnim ritmovima i pozitivnim vibracijama!

Nakon Maria Biondija šibensku će publiku rasplesati Alex Barck, jedan od osnivača legendarnog berlinskog DJ kolektiva Jazzanova. Biti će ovo drugi Barckov nastup na Tvrđavi sv. Mihovila, stoga se njegov ponovni susret sa šibenskom publikom iščekuje s nestrpljenjem!

Tvrđava sv. Mihovil dijeli dobre vibracije – budite tamo!