Najveći domaći festival dobre zabave se odvija od 21. – 30.09. I ponovo se vraća starom konceptu gdje publiku očekuje više od 20 pozornica za različite glazbene ukuse

Uz vrhunske restorane svih hrvatskih regija gdje će posjetitelji moći kušati vrhunske specijaltete posjetitelje očekuje ih bogat glazbeni program u svakom od restorana.

Otvorenje je pripalo glazbenoj legendi Halidu Bešliću koji osim u Areni Zagreb rijetko nastupa u glavnom gradu. Halid je pripremio svoje najveće hitove poput “ Miljacke “, “Prvi poljubac”, ali i premijeru pjesme “Taman je”. Uz Halida Bešlića te večeri nastupa i grupa koja i velik broj obožavatelja – grupa Vigor.

Uz glavnu pozornicu, Rujanfest ponovo vraća Rock pozornicu na kojoj će nastupiti najbolji Tribute bendovi poput Tribute to Balašević, Tribute to Azra i mnogi drugi..

Očekuje Vas i Beer garden, Etno zona i tematski lokali sa izborom glazbe od rocka do elektronske glazbe. Osim u uživanju u više od 100 vrsta piva, moći ćete u vinskoj cesti kušati i vrhunska vina, ali i u bogatoj gastronomskoj ponudi na šetnicama.

Za najmlađe posjetitelje bit će postavljen najveći lunapark sa iznimno atraktivnim napravama. eventim

     

DRUGI VIKEND RUJANFESTA