Vikend program Ljeta u Tehničkom

Akademija Art

Zagreb je ovoga ljeta dobio novo ljetno okupljalište Ljeto u Tehničkom, zelenu oazu umjetnosti, hlada i dobre zabave u centru grada

Vikend program Ljeta u Tehničkom predstavlja klupsku večer SAMO VIBEZ i Zagreb design week Market na kojem će se predstaviti jedanaest dizajnera. Romantičnost ambijenta skrivenog vrta u centru grada upotpunjuje i činjenica da je smješten ispod željezničke pruge pa nas povremeni prolasci vlakova podsjećaju na to da smo sretni što nismo na moru jer imamo pomno odabranu glazbu domaćih DJ-a, vrhunske koktele i dovoljnu dozu umjetnosti da nas zadrži u gradu.

Ljeto u Tehničkom i klupski program SAMO KAOS udružili su snage i sutra u petak 24.8. predstavljaju SAMO VIBEZ. Od 17 sati pa sve do ponoći u ljetnom vrtu Tehničkog muzeja točnije u Hali V, zabavljat će vas DJ-i Ineskich, Marac (SAMO KAOS) i Resk (BLAW:BLAW).

Subota i nedjelja 25. i 26.08. od 11 do 22 sata rezervirani su za Zagreb design week Market na kojem će se predstaviti jedanaest dizajnera čije ćete proizvode moći kupiti tijekom vikend pop-up marketa dok  uživate uz glazbu u opuštenoj atmosferi vrta. Dizajneri koji sudjeluju na ZGDW Marketu su: Artina, Ayelen A̲̿, CeramicArh, Dunja, Little fimo things, Madfly Design, Marte jewellery, Nisa design, pepo.stuff, Si&Eter Jewelry i TOrBA bags.

Ulaz na sve programe Ljeta u Tehničkom je besplatan.

Nela Simić

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

MARIO MATOKOVIĆ - NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA INERCIJE

Matokovićeva produkcija medijski je raznovrsna i pozamašna, a njegov umjetnički svjetonazor nije aktivistički intoniran nego kritički nastrojen NEPODNOŠLJIVA LAKOĆA INERCIJE SALON GALIĆ, od 23. kolovoza U mnoštvu umjetničkih poetika kritički usmjerenih prema […]