Mislima smo već odavno u godišnjem odmoru i uživanju na omiljenoj plaži, no realnost je drugačija. Posao zove a ljetne kombinacije za posao obično zadaju najveće glavobolje jer svi želimo izgledati elegantno i sofisticirano a istovremeno želimo da nam je udobno u odjeći u kojoj provodimo veći dio dana

Uskačemo vam s novim prijedlozima u kojima ćete ostaviti dojam poslovne žene/frajera a ujedno ćete svima pokazati da modu imate u malom prstu!

Kod ljetnog odijevanja je zapravo najbitnije pripaziti na kvalitetne i prije svega udobne materijale u kojima koža diše. Birajte svijetle boje, pamuk, lan ili viskozu, oboružajte se efektnim modnim dodatcima, make up svedite na minimum i kosu skupite u urednu balerina punđicu. Naš ovotjedni izbor je naša najdraža haljina na točkice koja se odlično slaže s bijelim sandalama, plavom torbicom, jarko crvenim ružem i velikim sunčanim naočalama.

Muškarcima predlažemo da uskoče u dobre stare klasike koji dobivaju jedan sasvim novi prizvuk uz trendi modne dodatke. Bilo da se odlučite za provjereni spoj elegantnih hlača i košulje ili polo majice – pripazite samo da su vam modni dodatci u tonovima.

by Ana Bacinger, varteks.com