Odaberite balayage, ombre ili klasične pramenove i zablistajte uz potpuno novi ljetni izgled

Akademija Art

Kosa je oduvijek bila zaštitni znak i simbol ljepote žena, ali i muškaraca. Upravo zato trebamo pružiti pažnju njezi kose, a ona uključuje pranje i njegu šamponima, regeneratorima i raznim maskama prema tipu kose

To naravno uključuje i šišanje i stiliziranje kose sukladno crtama lica koju ta kosa okružuje i samoj kvaliteti i tipu lasi.

Bojanje kose ili pramenovi također mogu biti dio vaše promjene kojom možete iskazati stil i osobnost, a na vama je samo da odaberete kakve pramenove ili boju želite!

Balayage

To je boja koja se postiže tehnikom slobodne ruke u kojoj se ručno odvajaju pramenovi i potom se boje na ploči ili nekoj drugoj površini. S obzirom na to da su uzeti nesimetrični pramenovi, nakon bojenja ostaje efekt kao da je kosa posvijetlila na suncu. Ova se tehnika od ombrea razlikuje po tome što nisu svi vrhovi svijetli nego su neki ostavljeni tamnijima da bi se dobio prirodniji izgled.

Ombre

Radi se o tehnici koja je prva postala hit za kojim su se namamile mnoge žene. Tom se tehnikom kosi daje tamniji ton pri korijenu, a nekoliko nijansi svjetliji ton pri vrhovima. Prijelaz je tek nekoliko tonova različit, ali je ipak vidljiv za razliku od nekih drugih tehnika.

Klasični pramenovi

Riječ je o bezvremenskim pramenovima koji nikada neće izaći iz mode, a svi jako dobro znamo na koji način se rade – ili uz pomoć folije ili upotrebom kape za pramenove. Postoje dvije varijante: s tanjim i širim pramenovima. Varijanta s tanjim pramenovima će osigurati prošaran izgled kose, dok će varijanta sa širokim pramenovima gotovo potpuno promijeniti boju kose, a idealna je za žene koje žele drastičniju promjenu.

Medavita tretman

Svaki Medavita proizvod savršeni je spoj ljekarničkih znanja i suvremenog znanstvenog pristupa. Još od samog osnutka prije 50 godina, u Medavita daje prednost etičkim, prirodnim i potpuno obnovljivim izvorima.

Ljekovite biljke sadržane u Medavita proizvodima potječu iz najudaljenijih dijelova zemaljske kugle, a svi su proizvedeni u skladu s prirodom

Tretmanom se sprječava nastajanje oštećenja prilikom kemijskih tretmana kose i vašu boju dugo održava blistavom. photo Ponudadana.hr, Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ginekološki pregled, ultrazvuk, papa test i color doppler

Redoviti ginekološki pregled preporučuje se učiniti najmanje jednom godišnje. Ginekološki se preporučuje svim seksualno aktivnim ženama, u slučaju da planirate obitelj ili želite savjet o kontracepciji Redovitim ginekološkim pregledom stječete uvid u […]