SP Rusija: Hrvatski nogometaši odradili otvoreni trening

Trening Hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu u Roščinu. Hrvatski nogometaši doputovali su u Rusiju gdje će igrati na Svjetskom nogometnom prvenstvu

Raspoloženje je među reprezentativcima bilo vidljivo dobro iako momčad još uvijek nije bila kompletna. Luka Modrić je najavio kasniji dolazak iste večeri zbog rođenja djeteta, a Ivan Perišić i Duje Ćaleta-Car su u dogovoru s izborniku iz nepoznatog razloga također dobili dopuštenje da stignu kasnije te večeri te također propuste trening. Mario Mandžukić je pak trenirao odvojeno jer je večer prije imao utakmicu s Juventusom.

Kao što je već poznato Nikola Kalinić je otpao zbog ozljede aduktora, a Dejan Lovren ostao je na liječenju u Liverpoolu zbog bolova u leđima i mogao bi se priključiti uoči ogleda protiv Ukrajine.

Hrvatska u utorak ujutro putuje u Opatiju gdje će nastaviti pripreme uoči utakmice s Finskom koja je na rasporedu u petak od 20:45 na Rujevici. Posljednju utakmicu kvalifikacija Hrvatska igra u ponedjeljak od 20:45 u Kijevu protiv Ukrajine.

video HINA / Damir SENČAR / Foto Ronald Gorsic, Cropix