Najava predstavljanja knjige “Pogled iz kolica” Ante Raosa

Prezentacija knjige “Pogled iz kolica” autora Ante Raosa održati će se 25. svibnja 2018. godine, s početkom u 18 sati u prostorijama URIHA (Av. Marina Držića 1, Zagreb) u dvorani Galerije Sunce

Knjigu će zajedno s autorom i urednikom In Portala Mladenom Krstićem, moderatorom, predstaviti Marito Mihovil Letica, urednik na Trećem radijskom programu HRT-a.

Ante Raos kolumnista In Portala predstavlja svoju knjigu zbirku kolumni pod naslovom „Pogled iz kolica“ u kojoj svojim kolumnama ukazuje na vrijednosti integracije osoba s invaliditetom. Autor svojim tekstovima uz kritički osvrt nudi i rješenje te promovira osobe s invaliditetom kao ravnopravne članove zajednice koji mogu sudjelovati u svim raspravama. Autor u knjizi „Pogled iz kolica“ najviše naglašava vrijednosti čovjeka  i svojom osobnošću svjedoči pogled iz kolica i ustrajno s predmijenovanjem suodnosa osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u našoj društveno političkoj zbilji nutkajući i tražeći svojim kritikama, promišljanjima, uljudbenim savjetima svekolike ljudske slobode.

Uz glazbeni nastup grupe RiM gospodina Slavka Nedića i sestara Nedić biti će upriličen i domjenak razgovora.

photo In-portal.hr