Tajna uživanja u jelu
MIREILLE GUILIANO
Francuskinje se ne debljaju, iako jedu kruh i tjesteninu, uživaju u vinu, jedu tri obroka dnevno, a večeru smatraju senzualnim užitkom. U ovoj uvjerljivoj, mudroj i zabavnoj priči, Mireille Guiliano s puno stila otkriva jednostavne tajne “francuskog paradoksa” – kako uživati u hrani, a pritom ostati vitak i zdrav. Njezin pogled na zdravlje i prehranu je šarmantan, razuman i pun ljubavi prema životu.
Mireille daje i čitav niz čudesnih i nadahnutih recepata: ne samo čarobna juha od poriluka i omlet s cvjetovima tikvica već i raskošna pjena od čokolade i croissant. Naglašavajući blagodati svježine, raznovrsnosti, umjetnosti i nadasve užitka, Mireille pokazuje da doslovce svatko može naučiti jesti, piti i kretati se poput Francuskinja.
mala retrospektiva
Kako zablistati u novogodišnjoj noći; deset ideja za novogodišnju frizuru
Studio Marcela dao odličnu ideju kako zablistati u novogodišnjoj noći. U luksuz...
18th Dec 2022Knjiga “Mrak – jevanđeoski nacionalizam” Nikole D. Belade / 2. nastavak
U sklopu hrvatsko-crnogorske kulturne suradnje, a povodom izdanja nove knjige M...
20th Feb 2022Pero Pavlović u talijanskoj pjesničkoj trilogiji o miru i slobodi
Književnik i akademik Pero Pavlović u posljednje vrijeme objavio je više antira...
10th Jan 2024