Još tajni, još recepata, još užitaka

MIREILLE GUILIANO

Nakon velikog uspjeha bestselera Zašto se Francuskinje ne debljaju, Mireille Guiliano nudi novi niz maštovitih ali i jednostavnih tajni za dobar život. Kako to da Francuskinje uživaju u vinu, u čokoladi i u mnogim drugim zavodljivim užicima, a ipak se ne debljaju. Njezin odgovor nad ćete u ovoj knjizi uz mnoštvo novih savjeta i priča o hrani bien sur – više od sto odličnih, ukusnih recepata – ali i zanimljive misli o biranju vina, lijepom odijevanju pa i o aranžiranju cvijeća.
Francuskinje ne samo da ostaju vitke već i dugo žive. Vodeći nas kroz četiri godišnja doba, Mireille nas poučava kako kupovati, što kuhati, kako se njegovati, koliko vježbati i pritom živjeti sa stilom i izgledati chic. Bilo da želimo uživati u creme brullee ili se dobro zabaviti, ova knjiga galske životne mudrosti otkriva kako svatko od nas može živjeti zdravim i radosnim životom.

Mireille naglašava važnost umijeća uživanja u životu -da bismo proživjeli dug i zdrav život, moramo se osjećati bien dans sa peau, dobro u svojoj koži. Mudri i neodoljivi savjeti o svemu, knjiga Kako Francuskinje uživaju u životu šarmantan je i nadahnut vodič, začinjen ljubavlju prema životu.