Skip to content

Natali Dizdar i gosti u KD Vatroslava Lisinskog, 12. svibnja

Glazbenica i pjevačica Natali Dizdar, iza koje je 15 godina uspješne karijere, 12.05.2018. u 20 sati, imat će svoj prvi samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Za glazbene miljenike i vjerne slušatelje istančanog glazbenog ukusa, Natali Dizdar će u društvu svojih prijatelja, suradnika i ovog puta posebnih gostiju, izvesti jednu pravu glazbenu senzaciju. U proširenom sastavu svog benda i svojih dugogodišnjih suradnika – glazbenika, s osvježenim aranžmanima i zanimljivim gostima, održat će se koncert koji će obuhvatiti svaki segment impresivne karijere. Prelijepa Natali u svom dugogodišnjem radu zauzela je visoko pozicionirano mjesto na glazbenoj sceni u Hrvatskoj i šire, te je u proteklih 15-tak godina postala vlasnica četiri albuma i pregršt glazbenih nagrada. Mnogobrojni hitovi, poput: ‘Ne da’j, ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Grijeh’, ‘Stranac’, ‘Stop’, ‘Nećeš me, zar ne’, i drugi obilježili su njen glazbeni put, a kontinuirana prisutnost u radijskom eteru i sceni samo je velika potvrda koliko je truda, timskog rada, talenta, znanja i vremena bilo potrebno za dobiti jedno tako veliko povjerenje.

Pozivamo vjernu publiku, prijatelje, glazbene sladokusce, struku, medije, radijske urednike i slušatelje da nam se pridruže tu večer te obećajemo da će ostati u posebnom sjećanju.

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno.
Djeca ne ulaze besplatno.

Natali Dizdar rođena je u Zadru 27.08.1984. godine. Medijski debitira pojavljivanjem na prvom hrvatskom pjevačkom reality showu Nove TV – Story Super Nova Music Talents. S lakoćom prolazi audiciju i dolazi do finala natjecanja. Svojim interpretacijama pjevačica poput Arethe Franklin, Erykah Badu, Alicie Keys i Cindy Lauper skreće pozornost na sebe kao mladu pjevačicu širokog raspona glasa i originalne interpretacije.

Nakon završetka showa potpisuje diskografski ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records i započinje s prvim profesionalnim nastupima uz pratnju priznatog jazz pijaniste Matije Dedića.

Značajna potvrda njenog pjevačkog talenta stiže od strane skladatelja Zdenka Runjića koji je poziva da na večeri posvećenoj njegovim najvećim hitovima, između ostalih eminentnih imena, izvede naslovnu pjesmu koncerta “Galeb i ja” i izaziva ovacije publike koja je za osebujnu izvedbu nagrađuje višeminutnim pljeskom.

Snima svoj prvi singl “Ne daj” kojeg predstavlja početkom srpnja 2004. godine na revijalnoj večeri Splitskog festivala. Pojavljuje se i drugi singl “Gazio si me” koji također zauzima značajno mjesto na top listama, te je šest tjedana naslušaniji radijski singl, a pred sam izlazak albuma objavljen je i treći singl ”Svaki put”.

Nastupni album prvijenac izlazi 23. svibnja i biva izvrsno prihvaćen od publike i kritike. Otvaraju ga tri najavna hit singla. Kao poseban dodatak albumu zaključuje obrada poznatog jazz standarda Dukea Ellingtona iz dvadesetih godina prošlog stoljeća “Sophisticated lady”. Album je te godine nominiran u čak osam nominacija za Porin, (u zbroju s godinom prije ukupno 11 nominacija) a Natali osvaja i dvije bosanske diskografske nagrade; za najbolju žensku vokalnu izvedbu i najbolji debitantski album.

2009. u izdanju matične agencije “Agapa” izlazi drugi studijski album, ‘Pronađi put’, koji je uslijedio nakon tri najavna singla ‘Naučila sam trik’, ‘Stop’, i ‘Stranac’.

Godine 2017. izlazi novi album pod nazivom Iluzije.

Nagrade: Zlatna koogla, Porin, Davorin, Večernjakov ekran, pobjeda na Tv show-u “Zvijezde pjevaju”. eventim.hr