Skip to content

Klapa Rišpet i Doris Dragović – Jedina jubav moga života

Klapa Rišpet predstavila je pjesmu ‘Jedina jubav moga života’ koju s njima pjeva Doris Dragović. Pero Kozomara, skladatelj najvećih uspješnica klape predvođene Ivom Amulićem ovog puta se odlučio na klasičnu klapsku baladu, gdje je ovog puta udružio snage s Robertom Pilepićem koji potpisuje i stihove pjesme.

– Mislim da je san svakoga tko se bavi glazbom da mu Doris otpjeva pjesmu ili što je još luđe – duet. Kada imate ženu koja je doista velika umjetnica i diva, odmah i pjesma prodiše i zazvuči čarobno. Privilegija je imati Doris u pjesmi koja je doista iskrena, sjajno zvuči i vjerujem da će taknuti srca mnogih – rekao nam je Pero Kozomara.

Kazao je da je Doris toliko jednostavna, a toliko velika žena, umjetnica i pjevačica.

– Događalo mi se u studiju kad je snimala da se naježim, ona naprosto što je starija to bolje pjeva. Kada je rekla da snimamo duet i da joj je pjesma sjajna, mojoj sreći nije bilo kraja – dodao je.

Doris Dragović o suradnji s Klapom Rišpet je rekla:

– Pero Kozomara i Ivo Amulić moji su dugogodišnji prijatelji i kolege. O glazbenom talentu, jednog i drugog, nemoguće je ispričati u nekoliko rečenica, mogu samo reći da su neupitni i veliki. I klapa Rišpet jest itekako vrijedna glazbenog divljenja. Licu pjesme, posebnu ljepotu dodao je i mladi splitski aranžer Leo Škaro. Kada sve ovo spojite, dobijete prekrasne trenutke rada i suradnje koji su neponovljivi. Sama pjesma ‘Jedina jubav moga života’ vraća me na izvor i podsjeća na zlatne godine splitskih terasa i festivala. Ova me suradnja silno veselila i obogatila, te sam posebno zahvalna mome dragom Peri što me pozvao u ovu priču. http://dalmatinskiportal.hr