Jean Paul Gaultier, Swarovski i Högl

Akademija Art

Jean Paul Gaultier Hogl

Jean Paul Gaultier, Swarovski i Högl stvorili su pravu modnu poslasticu za poklonice vrhunske obuće

Koja žena ne bi poželjela pravi dizajnerski primjerak, kao stvoren za svaku modnu kombinaciju i tako udoban da se u njemu s lakoćom može hodati cijeli dan? Högl je polucipelom metalnog odsjaja i s potpeticama ukrašenim dizajnerskim kristalima stvorio ekskluzivni primjerak za sve poklonice vrhunske obuće. Čarobne kristale “Kaputt” koji krase potpetice za Swarovski je dizajnirao Jean Paul Gaultier.

Jean Paul Gaultier Hogl 3

L’enfant terrible svjetske mode, vječiti revolucionar i „razbijač“ standardnog i tradicionalnog, Jean Paul Gaultier je odlučio intervenirati u savršenstvo Swarovski kristala. Godinu dana je trajala suradnja modnog vizionara i elitnog brenda koji svoju stoljetnu tradiciju temelji na perfekciji simetrije, a rezultat su jedinstveni kristali „Kaputt“. Savršeno nesavršeni – najbolji je opis ovih čudesnih kristala koji su zasigurno najradikalnija inovacija u svjetlucavom carstvu kuće Swarovski, a sada su dostupni na luksuznom modelu polucipela koje Högl ponosno ističe u svojoj kolekciji proljeće/ljeto 2017.

Fotografije: Högl Shoe Fashion

hogl 2.399 kn

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ivica Smolec - Sretan vam Svjetski dan poezije

  Proljeće Teče kroz šumu rijeka mala,donosi vijesti iz daljine.Dva siva zeca kraj vode stalazagledana u njene dubine. Bućkaju vali novosti noveo svemu novom što je u svijetu.Neće se, kažu, smrzavat više,jure […]
pink 13