Natječaj za dodjelu IT stipendija u Fini

Akademija Art

FINA Logo

Financijska agencija kao vodeća hrvatska tvrtka u djelokrugu pružanja financijskih i elektroničkih usluga, raspisuje natječaj za dodjelu do 20 studentskih stipendija, u mjesečnom iznosu od 3.000 kuna neto koje će trajati tijekom jedne godine

Pritom će Fina uz spomenuti novčani iznos, dobitnicima stipendije omogućiti obavljanje studentske stručne prakse i izrade diplomskog rada a, sukladno potrebama, omogućit i zapošljavanje po završetku studija, uz mogućnost usavršavanja i profesijskog razvoja kao i suradnju s vrhunskim stručnjacima.

Na natječaj se mogu prijaviti redoviti studenti i studentice 2. godine diplomskog studija, sa sljedećih fakulteta: Fakultet elektrotehnike i računarstva: profil Obradba informacija, Telekomunikacije i informatika, Programsko inženjerstvo i informacijski sustavi, Računalno inženjerstvo; Fakultet organizacije i informatike: smjer Informacijsko i programsko inženjerstvo, Organizacija poslovnih sustava, Baze podataka i baze znanja; Prirodoslovno-matematički fakultet: smjer Primijenjena matematika, Računarstvo i matematika i Tehničko veleučilište u Zagrebu: smjer Informatika i Računarstvo.

Zainteresirani studenti prijave s potrebnom dokumentacijom mogu poslati do 24. studenog 2016. godine, na e-mail adresu stipendija@fina.hr, a sve informacije o kriterijima, sadržaju prijave kao i obvezama stipendista, mogu se pronaći na Fininoj internetskoj stranici, www.fina.hr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

VUKOVAR GRAD HEROJ

Vukovar je simbol časnog i slavnog pobjedonosnog obrambenog Domovinskog rata koji je bio viteška borba za samostalnost i nezavisnost države Hrvatske; simbol otpora barbarskoj srpskoj ratnoj agresiji Svake godine se 18. studenoga […]
SdPnu