Europski projekt za mlade plesne trenere “Dance tools for inclusion”

Akademija Art

Fotografija 4

U sklopu Erasmus projekta “Dance tools for inclusion” 35 mladih iz 11 država EU sastaje se u Zagrebu kako bi napravili zajednički priručnik o inovativnim plesnim metodama koji će biti besplatno dostupan svima online. Kroz 8 dana plesnih radionica, djeljenja znanja te diskusija na temu plesne edukacije te socijalne uključenosti, izraditi će se priručnik “Dance tools for inclusion”

Osim raznovrsnih metoda i alata vezanih za plesnu edukaciju, priručnik će se sastojati i od komentara plesnih trenera i plesača iz partnerskih država na temu socijalne uključivosti mladih te poboljšanja društvenog života kroz ples.

U projektu sudjeluju Hrvatska, Slovenija, Španjolske, Poljska, Slovačka, Litva, Italija, Bugarska, Grčka, Rumunjska te Češka Republika. Projektne aktivnosti traju od 28.10. do 04.11.2016. dok će se nakon toga finalizirati priručnik“Dance tools for inclusion”. Početkom prosinca možete očekivati finalnu verziju na web stranici www.urbanamladez.hr ili na FB straniciwww.facebook.com/urbanamladez koja će biti besplatna za skinuti.

Udruga Urbana mladež je domaća organizacija koja je zadužena za provedbu ovoga projekta u suradnji sa partnerskim organizacijama Gor, Associació Pirineus Creatius, Dom Kultury “Zacisze” w Dzielnicy Targówek m.st. Warszawy , Fondazione Teatro della Città di Livorno Carlo Goldoni , Obshtinski Mladejki dom, Asociacija Apkabink Europa, HELLASFORUS , Asociatia Umanitara FAM, Tmelník z.s. i SYTEV.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Popularna kultura i socijalna uključenost

Centar za kulturu Trešnjevka organizira interdisciplinarni projekt će se kroz ciklus predavanja baviti popularnom kulturom u Hrvatskoj i načinima na koji je ona katalizator socijalne isključenosti i njene potencijale na polju socijalne […]
Popularna kultura