Dva : jedan u gostima

Akademija Art

Dva:jedan u gostima naziv je novoga talk-showa Željke Ogreste, koji će se emitirati na Prvom programu HTV-a ponedjeljkom nakon središnjega Dnevnika

Z eljka Ogresta 01

19. rujna na HRT1 u 20 sati

Riječ je tridesetominutnim emisijama produkcijske kuće Castor Multimedia, u kojima će autorica ugostiti brojne hrvatske vrhunske sportaše. Točnije, radi se o polusatnim razgovorima jedan na jedan s našim sportašima.

U razgovoru sa svojim gostima Željka Ogresta nastojat će otkriti njihove poglede na svijet i upozoriti na važne ljude i stvari u njihovim životima. Goste će se snimati na trima različitim lokacijama, u zemlji ili inozemstvu, koje su njima iznimno bliske i drage. To nije klasičan studijski talk-show pred publikom, već razgovor koji će biti u potpunosti posvećen i prilagođen jednomu gostu.

U prvoj emisiji gost je strijelac Josip Glasnović, osvajač zlatne medalje u trapu na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Autorica i voditeljica: Željka Ogresta
Urednica: Ljiljana Vuglač

HRT

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Nedjelja na 51. Vinkovačkim jesenima

Nedjelja i posljednji dan 51. Vinkovačkih jeseni bogat je zbivanjima i to je, zapravo, vrhunac ove manifestacije U 10 sati s gradske tržnice kreće svečani mimohod sudionika ovogodišnjih Vinkovačkih jeseni u kojemu […]
2016 09 17 316 31