Misijski dan u Lužnici

Akademija Art

IMG 3493

Družba sestara milosrdnica sv. Vinka Paulskog organizira u nedjelju, 18. rujna “Misijski dan” u Lužnici pod geslom “Ljubav nas Kristova sili” (2Kor 5,14)

Sestre pozivanje sve prijatelje i dobročinitelje na zajedničku molitvu i druženje, a sve s ciljem prisjetiti se sestara u misijama i njihovih potreba.

Program počinje u 10 sati pozdravom s. M. Korone Cigić, zamjenice Časne Majke. Na geslo dana, duhovnu misao o misijama izreći će s. M. Samuela Vilenica.

Od 10.30 sati bit će prigoda za ispovijed, a u 11 sati euharistijsko slavlje predvodi povjerenik za misije Riječke nadbiskupije vlč. Kristijan Zeba.

Pred kraj mise, svjedočanstvo će izreći misionarka u Južnoj Americi s. M. Stjepanka Pavić.

Od 12.30 sati je duhovni program, a lectio divina animirat će mladi. U 13 sati je na programu kreativna radionica izrade krunica.

Kviz pod vedrim nebom je u 14 sati. Djevojke iz internata i postulantice će u 15.30 sati izvesti scenski prikaz “Milosrdni Samarijanac”. Slijedi “Misije fest” s nastupom prijavljenih skupina, a završetak “Misijskoga dana” predviđen je u 17 sati.

Dodatne obavijesti dostupne su na www.luznica.hr. IKA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Pernar odbija poziv policije, poziva se na saborski imunitet

Ivan Pernar iz Živog zida objavio je na Facebooku poziv policije na obavjesni razgovor o događaju 14. svibnja u Splitu, vjerojatno vezano uz optužbe o falsificiranju skupštine stranke. Pernar smatra kako se on […]
bremen town musicians