Kolumnistica Ivana Grabar napravila vlastiti portal Pink Pen

Akademija Art

Ivana Grabar Pink Pen 3

Nakon dvije godine objavljivanja kolumni na lifestyle portalu Stilueta.net, došlo je vrijeme i za sljedeći, samostalni korak Ivane Grabar, a to je pokretanje vlastitog portala pod nazivom pinkpen.com.hr

Na portalu se nalaze svi autoričini tekstovi od listopada 2014. godine, pa sve do sada, a uskoro će, s novog portala, krenuti i najnoviji tekstovi/Pink Pen kolumne. Srijeda će i nadalje biti obojana u pink i to s portala pinkpen.com.hr Za njega će pisati i drugi autori koje je Ivana odabrala prateći rad istih na društvenim mrežama.

“Znala sam odmah koga bih htjela imati u svome timu. Ove drage ljude kontaktirala sam još u travnju kada smo i dogovorili suradnju. Jako me je iznenadilo njihovo oduševljenje mojim pozivom i prijedlogom da budu dio Pink Pen tima.
To su ljudi koji pišu vrlo slično mom stilu – ako to mogu uopće tako nazvati, samo što obrađuju druge teme. Sebe sam pronašla u njihovim životnim i vrlo simpatičnim tekstovima. Oni su drugačiji od ostalih, svoji, iskreni i zanimljivi. Njihove objave uvijek mogu pročitati do kraja. Htjela sam ih u svome timu i jako, jako sam sretna zbog toga! Uskoro ću vam otkriti imena Pink Pen tima, neka za sada to ostane malo iznenađenje! Bit će to pravi ženski portal, kojeg će obožavati i muškarci!” – rekla je Ivana Grabar.

Autorica uskoro najavljuje i drugu knjigu “Život može biti lijep” koja bi trebala izaći do prve polovice listopada.

Ivana Grabar Pink Pen 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

EK vijesti 13. rujna 2016.

Raspisan natječaj o nagradi Europske unije za inovatorice 2017. Europska komisija raspisala je danas natječaj za nagradu Europske unije za inovatorice 2017. Nagradom se iskazuje zahvalnost četirima poduzetnicama koje su uspješno uvele inovacije na […]
European Commission 1