stealing 2Predsjednik takozvanog HSS-a, u javnosti više poznat kao samoborski provalnik, Krešo Beljak, rekao je kako su oni koalicija centra, lijevog centra i desnog centra te da je to velika koalicija. “Mi smo koalicija koja će poštivati Ustav RH za razliku od nekih drugih koji idu s idejama za koje treba mijenjati Ustav, a za to je potrebna u Hrvatskom saboru dvotrećinska većina, a to neće imati nitko”, rekao je dodavši kako su “HDZ i MOST desna i to ekstremno desna koalicija, što se mora znati”. Oni, dakle, komunisti, ratni dezerteri i provalnici su koalicija desnog centra. Da vidimo što provalnička desnica misli o još jednoj desnici, onoj koju predvodi biriselski parazit Andrej Plenković i psihijatar pacijent Bože Petrov zvani Orepić:

“To su ljudi”, kako je rekao, “koji bi mijenjali Ustav da ograniče ljudska i ženska prava. HSS neće s HDZ-om ulaziti u nikakve koalicije nakon izbora”, rekao je Beljak.

Samoborski provalnik očito je u strahu jer briselski MOST želi mijenjati Ustav kako bi se provalnicima zabranilo kandidiranje za Sabor, i kako bi se provala stavila van zakona. Lažni HSS-ovac u strahu je da svi oni ukradeni kazetofoni nisu legalno ukradeni. Nadajmo se da ima razloga za strah. Srećom, dobar dio pravih HSS-ovaca je pobjegla iz HSS-a. izvor tinolovka-news