Ozenjen

Istražujemo tajnu vitalnosti hrvatskog čovjeka

Mnogima život počinje u 60-tima, nekima u 70-ima rijetkima u 80-ima, a Josipu Manoliću eto u 90-tima. Bivši obavještajac i hrvatski premijer vjenčao se sa svojom djevojkom Mirjanom u 97. godini života

Akter naše sljedeće priče potvrdio je kako starost može biti ne samo zdrava, nego uzbudljiva, divna, lijepa i senzualna.

Vjenčanje bivšeg hrvatskog premijera 97-godišnjeg Josipa Manolića i njegove 60-godišnje mladenke vijest je iz rubrike vjerovali ili ne.

“Ta naša ljubav nije od jučer. Iza nas je višegodišnji zajednički život. Odlučili smo ga okruniti brakom jer više nije bilo smisla živjeti u izvanbračnoj zajednici. Pa mi smo ozbiljni ljudi u ozbiljnim godinama”, rekao je Manolić.

I u ozbiljnoj formi. Koja je tajna vitalnosti debelo u zlatnim godinama? 16 godina mlađi od Manolića, Ćiro – ne vjeruje da je to oprezan život.

“Ne vjerujem da je Manolić živio uredno, on je živio više neuredno nego uredno, a evo doživio je što je doživio, tako da sve ove nove doktrine svako tolko budu kompromitirane, još nitko nije našao neku definitivnu definiciju”, tvrdi trener svih trenera. vijesti.rtl.hr