SCOTLAND STREET + GRATIS DUBLIN STREET

Akademija Art

Autor: Samantha Young

scotland street gratis

Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva sačuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. A ona se odlučila odreći upravo takvih izbora koji su je doveli tu gdje jest. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi list, promijeniti grad, započeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno.

Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeći pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi, samouvjeren i drzak, doima se kao jedan od problematičnih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život. Međutim, odrastanje uz majku alkoholičarku, a pod zaštitom sestre i njezinih prijatelja (koje čitatelji Samanthe Young prate još od Dublin Streeta), obilježili su Colea više nego to Shannon može i zamisliti.

Ponovni susret zapali stare iskre.

No, ima li ljubav uopće šanse pred strahovima, duhovima prošlosti i nepovjerenjem?

“Roman koji će vam pružiti istinsku romansu i strast”. RT Book Reviews

apm.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

KRALJEVSKA KRV, C.J. Sansom

U jesen 1541. kralj Henrik VIII. i njegova Kraljevska povorka kreću na spektakularno putovanje na sjever Engleske gdje im građani Yorka pripremaju veličanstven doček U York po službenoj dužnosti stižu i odvjetnik […]
kraljevska krv naslovnica