Judith McNaught: NEŠTO PREKRASNO

Akademija Art

Autorica bestselera Judith McNaught na izvanredan način prikazuje zadivljujuću junakinju u vrtlogu nezaboravne strasti

Nesto prekrasno webOva nevjerojatno dirljiva ljubavna priča jedan je od najomiljenijih njezinih romana! Buran brak Alexandre Lawrence, nevine djevojke sa sela i Jordana Townsendea, bogatog i moćnog vojvode od Hawthornea, suočit će se s krajnjim iskušenjem.

Uvedena u beskrajno zamaman svijet londonskog društva, Alexandra, djevojka slobodnog duha, uhvaćena je u zapetljanu mrežu ljubomore i osvete, burnog ponosa i rasplamsale strasti. Ali iza hladne, arogantne maske njezinog supruga, nalazi se nježan, vitalan, senzualan muškarac. Muškarac za kojeg se Alexandra udala. A sada će se boriti za njegov život. I za burnu vezu koju samo oni mogu održati.

Nakon romana Kraljevstvo snova, Whitney, ljubavi moja, Prije tebe i Jednom i zauvijek Judith McNaught donosi nam još jedan uzbudljiv roman koji će, baš kao i prethodnici, oduševiti sve koji su već upoznali ovu slavnu autoricu, a zacijelo će privući i nove čitatelje.

Roman je s engleskoga prevela Svetlana Grubić Samaržija.

mozaik-knjiga.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Kako nacrtati lica u nekoliko jednostavnih koraka

Susie Hodge Ljudsko lice u središtu je umjetničkog zanimanja, a često ga želimo crtati još od djetinjstva U ovoj knjizi Susie Hodge pokazuje nam kako ćemo nacrtati čudesni odabir ljudskih lica. Čak […]
Kako nacrtati lica Cover 1