Vlada imenovala nova upravna vijeća u kliničkim ustanovama

Akademija Art

Nakon što je obustavljen postupak sanacije bolničkih ustanova, Vlada je na sjednici u četvrtak imenovala predsjednike i članove upravnih vijeća zdravstvenih ustanova kojima je osnivač Republika Hrvatska

hitna 200

U Kliničkom bolničkom centru Zagreb, predsjednikom je imenovan Marijan Klarica, a članovima Željko Krznarić i Dubravka Sertić

Predsjednikom Upravnog vijeća Kliničkog bolničkog centra Split imenovan je Ante Mihanović, a članovima Ivica Grković i Tomislav Prljević.

Predsjednikom Upravnog vijeća Kliničkog bolničkog centra Osijeka imenovan je Domagoj Drenjančević, a članovima Aleksandar Včev i Mihael Novoselec.

U Kliničkom bolničkom centru Rijeka, predsjednikom Upravnog vijeća imenovan je Heri Bezić, a članicama Ines Strenja – Linić i Tea Čaljkušić Mance.

Predsjednikom Upravnog vijeća Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice imenovan je Slavko Orešković, a članovima Vladimir Bedeković i Krešimir Luetić.

Vlada je predsjednicom Upravnog vijeća Kliničke bolnice Merkur imenovala Dragicu Soldo Jureša, a članovima Borisa Brkljačića i Marija Puljiza.

Predsjednikom Upravnog vijeća Kliničke bolnice Dubrava Vlada je imenovala Zlatka Vlajčića, a članovima Tomislava Ćorića i Miroslava Vukića.

Vlada je predsjednikom Upravnog vijeća Klinike za dječje bolesti Zagreb imenovala Igora Nikolića te članovima Tomislava Madžara i Damira Eljugu.

Predsjednikom Upravnog vijeća Klinike za infektivne bolesti Fran Mihaljević, Vlada je imenovala Josipa Bilavera, a članovima Petranu Brečić i Milana Vrkljana.

Radi isteka mandata, razriješena je dosadašnja predsjednica te članovi Upravnog vijeća Klinike za ortopediju Lovran Ljubica Đukanović, Romana Jerković i Đuro Dragosavac, a imenovani su Željko Plazonić predsjednikom, te Lucian Vukelić i Željko Butorac članovima Upravnog vijeća.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Lisinski ispunio želju pobjednici show The Voice

Pobjednici Ruži Janjiš ispunila se želja te će nastupiti u Lisinskom kao posebna gošća na koncertu „Cure i tambure“ u nedjelju, 8. svibnja 2016. Još tijekom trajanja Natjecanja, pobjednica druge sezone showa […]
RuzaJanjis Photo06 2016 ccDarioNjavro