Ovo je prvih pet finalistica izbora za Miss Hrvatske 2016.

Akademija Art

Polako se popunjuje popis od 15 finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu Miss Hrvatske 2016. i odlazak na prestižno natjecanje za Miss Svijeta

Antonela Ivanoviç Miss Zagreba2

Za sada su nam poznata pet imena: Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić, Miss Zagreba i Zagrebačke županije Antonela Ivanović, Miss Koprivničko-križevačke županije Marinela Miklečić, Miss Primorsko-goranske županije Nina Jelenković te Sara Vukušić koja je prije nekoliko dana postala Miss Požeško-slavonske županije.

Marinela MikleŹiç Miss KoprivniŹko kriżevaŹke żupanije2

„Raspored regionalnih castinga i izbora sve je zgusnutiji i popis finalistica se iz tjedna u tjedan popunjuje! Usporedo s izborima diljem Hrvatske odvijaju se i intenzivne pripreme za veliko finale na kojem ćemo izabrati najljepšu od najljepših i kojoj će aktualna misica Maja Spahija predati raskošnu krunu zlatarne Prahir.“ – kaže Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske.

Nina Jelenkoviç Miss Primorsko goranske żupanije2

Regionalna natjecanja se nastavljaju prema planu pa se tako u subotu 23. 04. u koncertnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu bira Miss Varaždinske županije. Četvrtak, 28. 04. rezerviran je za izbor Miss Zadarske županije koji će se održati u Hotelu Ilirija Resort u Biogradu na moru, a Miss Šibensko-kninske županije bira se 29. 04. u Makari klubu na šibenskoj plaži Banj.

Sara Vukuíiç Miss Pożeíko slavonske żupanije2

Sve detalje o izboru za Miss Hrvatske 2016. možete pratiti na internetskoj stranici www.miss.hr ili na www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta/.

Fotografije: Milan Mihaljević, PR5

Sve pobjednice županijskih izbora dobit će svoje mjesto u pripremama za završnicu izbora za Miss Hrvatske 2016. koje će ove godine biti u prelijepom Trogiru u hotelu Medena.

Tjekom priprema djevojke osvajaju bodove u pet različitih izazova: sport, talent, intervju, multimedija i modeling.

U pripreme su uključeni mentori iz raznih područja koji pomažu djevojkama u usavršavanju vještina i postizanju što boljih rezultata. Svaki mentor na kraju svog rada ocjenjuje natjecateljice bodovima i to tako da odabire deset najboljih i daje im 50, 30, 20 i 7 x 10 bodova.

U samoj završnici izbora Miss Hrvatske 2016. se pred publikom i ocijenjivačkim sudom predstavlja 15 finalistica.

Dolores Dżoliç Miss LiŹko senjske żupanije2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

EK vijesti 20. travnja 2016.

Upravljanje izbjegličkom krizom: izvješće Komisije o provedbi Izjave EU-a i Turske Komisija danas je oznanila izvješće o provedbi Sporazuma između EU-a i Turske u kojem je navedeno da je ostvaren primjetan napredak u provedbi […]
European Commission 1