Mon. May 27th, 2019

Croatian Exclusive Arts and News Portal – ZAGREB

Nova kolekcija Chic IB torbica za zavodljivo proljeće i ljeto

1 min read
Chic IB bags nova kolekcija

Dizajnerica Ivana Bičanić koja se krije iza zanimljivih i drugačijih Chic IB torbica, ovih je dana predstavila i novu proljeće/ljeto 2016. kolekciju jednostavnog naziva „Dream“

Chic IB bags nova kolekcija

Već dobro prepoznatljiv izgled torbica sve se češće može vidjeti na brojnim trendsetericama i ženama koje vole drugačije modne dodatke, te se ne boje eksperimentirati sa stilom i lookom. Novost su boje koje nam stižu u jarkim i neon nijansama, pa tako proljetne odjevne kombinacije sada možete začiniti s pinky, azzura blue, silver, gold, croco red, croco silver, yellow i ostalim trendi bojama. Uz standardni srebrni lanac, stigao je i zlatni u kombinaciji sa srebrnim ili zlatnim zakovicama i modernim resama, perjem ili čipkom. Vrlo praktične torbice nosive su u svim prilikama, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem izlasku.

Chic IB bags nova kolekcija 2

Chic IB torbice novost su u Hrvatskoj, a sudeći po oduševljenju koje torbice izazivaju te o novoj, vrlo zanimljivoj kolekciji ovoga proljeća i ljeta, one će zasigurno biti apsolutni must have sezone!

Chic IB bags nova kolekcija 3

Chic IB bags nova kolekcija 4

Recent Posts