LIGA PRVAKA: Manchester City na Real, Atletico na Bayern

Akademija Art

Manchester City i Real Madrid te Atletico Madrid i Bayern polufinalni su parovi Lige prvaka, odlučio je ždrijeb koji je u petak održan u sjedištu UEFA-e u Nyonu

05023

U polufinalu Lige prvaka sastat će se Manchester City i Real Madrid te Atletico Madrid i Bayern, odlučeno je ždrijebom u sjedištu Europske nogometne federacije u Nyonu.

U prvom susretu polufinala 26. travnja Manchester će ugostiti Kraljevski klub, a dan poslije u Madridu Atletico dočekuje Bayern. Uzvratni susreti na rasporedu su 3. i 4. svibnja u Münchenu i Madridu.

Domaćin velikog finala je Milano koji će na San Siru 28. svibnja ugostiti dvije najbolje europske momčadi.

Nakon ždrijeba polufinala elitnog nogometnog natjecanja Starog kontinenta ždrijebani su i polufinalni parovi Europske lige. U prvim susretima 28. travnja igrat će Šahtar i Sevilla te Villarreal i Liverpool. Uzvrati su 5. svibnja, a finale je u Baselu 18. svibnja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Assad pozvao Inu da se vrati na naftna polja

Naftna polja Jihar, Palmira, Al Mahr i Mustadira pod potpunom su kontrolom sirijske vojske i rade punim kapacitetom, kazao je ekskluzivno za Večernji list guverner provincije Homs Talal al-Barazi, pozivajući radnike Ine […]
34ec5