Skip to content

Nova Marla kolekcija koju ćete poželjeti imati

Priznata dizajnerica, Nives Stepinac Grgurić ovih je dana fashionistice razveselila novom kampanjom i kolekcijom Art(istry)

Marla Artist 01

“Umjetnosti je svrha da otkriva i slavi samu sebe te opija i oplemenjuje svoje obožavatelje; umješnost je divna crta naše osobnosti koja ekspresijom slavi i proslavlja naše talente.”, ovim mislima Marla otvara novo modno poglavlje predstavljajući artistički oblikovane odjevne predmete i modne dodatke za iduće hladno razdoblje, jesen/zimu 2015/16.

Sjećate li se mlade umjetnice iz kolekcije Marla Resort 2015? Ponovno je na tajnoj destinaciji, no ovaj put ne proučava njenu povijest, već uranja u svijet bajki i mašte, inspirirana je prirodom i njenim bićima, kao i svojim imaginarnim svijetom. U udobnom i elegantnom ambijentu umjetnica se dotiče svile i kista, uranja u svijet mašte, otkrivajući mistične oblike, a psihodeličnim bojama dočarava nam bogatu unutrašnjost. Njeni outfiti prkose trendovima i svakodnevici, spajaju umjetnost sa punk i edgy izričajem, poručujući kako nije osoba od trenda, već od stila. Tko je ona? Svijet modnog lica iz modne kampanje Marla Art(istry) preslika je svijeta autorice i dizajnerice Marle, Nives Stepinac Grgurić, njenih unutarnjih doživljaja i fascinacije svijetom prirode i mitskih priča. Tako se i paukova mreža, kao motiv iz prirode, isprepliće u Marlinoj jesenskoj priči kao light motiv i nosilac kolekcije. Susrećemo ju u maxi asimetričnim topovima, ona je i detalj tople dolčevite i pulovera. Viđamo ju čak na capeu, zimskoj jakni i elegantnoj maxi haljini. Puno je sati rada i ljubavi upleteno u svaki ručno izrađeni detalj i materijale koji prkose vremenu i njegovim trendovima. Osim što ove sezone nudi viziju putem enigmatične, nosive i mladenački obojene kolekcije, Marla poručuje da osvijestimo naše talente i sposobnosti. Podsjeća nas da ovladamo vještinama za zabavniju svakodnevicu, ali i osobni rast. Svojim unikatima ponovno nas podsjeća da je svatko od nas unikat za sebe, stvoren da svijet obogati svojim idejama i vještinama.

Marla Artist 02

Marla Artist 03

Marla Artist 04

Model: Anita Pavičić
Fotografije: Ratko Grgurić
Cijeli editorijal možete pogledati na marla.com.hr/kolekcije/