Skip to content

Novi singl Marie Masle: Mi hombre (Baby Boy)

Maria Masle - debitantski album La dama

Slovenska glazbenica, Maria Masle, trenutno jedina i najmlađa izvođačica koja pjeva ‘vruće’ latino ritmove na španjolskom jeziku, upravo je izdala novi singl “Mi hombre (Baby Boy)” s kojim najavljuje debitantski album “La dama!” U ovoj ljetnoj i ljubavnoj pjesmi prevladava brzi ritam reggaetona koji je isprepleten s modernim, klupskim plesnim ritmovima. Također je snimljen i videospot pod režiserskom palicom Dafne Jemeršić, a ispred foto objektiva Matjaž Kende. Stajling potpisuje Slavica Janošević, dok je make up i frizuru napravila Martina Borščak.

{youtube}oukZNtFu-qU|500|400|0{/youtube}

“U spotu, kao i na koncertnoj turneji surađujem s vrhunskim plesačima “The Artifex Crew”. Odlična glazba mora imati i jednako dobar izgled kako bi se prikazala u punom sjaju”, ističe ambiciozna Maria.

Nedavno smo službeno zakoračili u ljeto i dok će mnogi u nadolazećim tjednima uživati na godišnjem odmoru, ova mlada glazbenica će provesti radno uz brojne koncerte. Između ostalog, već je nastupila i na prestižnom festivalu “Sunčane skale” u Herceg Novom, s pjesmom “Mi hombre (Baby Boy)” gdje je izabrana između više od 190 prijavljenih autora, što je izuzetna čast.

Maria Masle 2

Album “La dama” sadrži 15 pjesama, a skladbe nose život Latinske Amerike i latino ritma, te su sjedinjene kako s balkanskim i orijentalnim ritmom, tako i s modernom notom elektronike. Za to su zaslužni poznati zagrebački producent Sven Gleđa i Maria koja je napisala sve tekstove. U temperamentnim pjesmama prvo će moći uživati publika na velikom latino showu koji će se održati u Primoštenu, Portorožu i Beču. Sve će uveličati izvanredna plesna grupa “The Artifex Crew” koja je osmislila koreografiju za cijeli album.

Maria svojim osebujnim vokalom, ljepotom i vedrim karakterom redovito oduševljava sve oko sebe i može se slobodno reći da polako, ali sigurno kreće u osvajanje domaće glazbene scene…

Maria Masle 1