Elemental i dalje prvi na HR TOP 40

Akademija Art

Simpatična ekipa iz Elementala i ovog puta ima razloga za veselje jer su s pjesmom Goli i bosi ponovno dospjeli na sami vrh službene nacionalne liste radijskih singlova

Elemental2 Maja BotaOpa! I drugi tjedan na samom vrhu! Vijest nas je jako razveselila – neću lagati, potajno smo se nadali da ćemo se zadržati na vrhu, ali puno je dobrih pjesma na listi, pa eto, drago nam je da smo ipak zadržali poziciju. Hvala svim urednicima koji puštaju “Goli i bosi” i svim slušateljima što je traže u eteru! Očito nam svima treba malo više pozitive, čim je naš singl toliko popularan i emitiran. Pa hajdemo onda nastaviti u tom smjeru, šaljem pozdrave i pozitivu od Elementala!

Kao i prošlog tjedna Vanna je sa svojim najnovijim glazbenim uratkom Probaj ponovno na broju 2 dok su treću poziciju zauzeli Neno Belan & Fiumens koji poručuju Jer je pjesma dio nas.

Ni ovaj tjedan nije nedostajalo noviteta, pa su tako među 40 najemitiranijih radijskih singlova svoje mjesto pronašli i Klapa Rišpet koja na 10. mjestu pjeva Fališ mi, ali i Auguste koje su se s pjesmom Budiš more u prvom tjednu emitiranja probile na 36. poziciju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Ati Salvaro: IRANOM

Putopisna fotografska izložba Ati Salvaro otvara se u srijedu, 18. ožujka, u 19:00 sati u Europskom domu Zagreb (Jurišićeva 1/I.) Izložba se otvara povodom Nowruza, iranske Nove godine, a fotografije su svjetlosni […]
01 Ati Salvaro IRANOM Isfahan 2