Jednodnevna edukacija za turističke djelatnike s područja Grada Krka

Akademija Art

krkKrk / Velika vijećnica Grada Krka / 14. 03. 2015. / 10.00 – 14.00

Radionica namijenjena turističkim djelatnicima s područja Grada Krka, kojoj je zadaća sudionike pripremiti za aktivnosti u nadolazećoj turističkoj sezoni, održati će se 14. ožujka 2015. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka, između 10.00 i 14.00 sati.

Ovaj edukativni program u organizaciji Turističke zajednice Grada Krka namijenjen je svima koji rade u turizmu i pritom se susreću s gostima, ponajviše privatnim iznajmljivačima, ali i djelatnicima turističkih agencija, ugostiteljima te pružateljima ostalih turističkih usluga.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a provesti će je zagrebačka Agencija za mystery shopping i unapređenje usluga Heraklea. Tijekom edukacije biti će riječi o: kvaliteti usluge (kako pružiti vrhunsku uslugu i pritom se razlikovati od drugih), odnosu i komunikaciji s gostima – posebice onim zahtjevnijim, važnosti prvog dojma, načinima nuđenja dodatnih usluga te snalaženju pri rješavanju reklamacija i prigovora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Una Gunjak na pariškom ženskom festivalu

Vec 37 godina Festival zenskih filmova, svakog ozujka za deset dana, sakuplja najnadarenije i najneocekivanije rediteljice planete i predstavlja njihova ostvarenja bez bilo kakve kulturne, generacijske, ili stilske diskriminacije. Na taj nacin […]
Festival de Films de Femmes