Vikend u CeKaTeu: koncert i kreativne radionice

venecija

Centar za kulturu Trešnjevka ovoga vikenda organizira bogat program za sve ljubitelje klapskog pjevanja i kreativce koji se na vrijeme žele pripremiti za karneval i na našoj radionici izraditi venecijanske gipsane maske

venecija

Subota je tako rezervirana za koncert klape “Furešti”. Na koncertu koji u dvorani Centra počinje u 19 sati izvest će nekoliko klapskih pjesama, te duhovne i gregorijanske korale. Osim pjesme, koncert će biti edukativnog karaktera te će se između pjesama predstaviti povijest i karakteristike klapske pjesme i predstaviti će svaku pjesmu koju će izvoditi. Na koncertu će biti i gosti – Tamburaški sastav Legende iz Velike. Kako je koncert humanitarnog karaktera, ulaznice se ne naplaćuju, a dobrovoljni prilozi su za Udrugu „Vjera i svjetlo”, koja okuplja osobe s intelektualnim poteškoćama.

mali-leteci-medvjedici-crtic1

U nedjelju pozivamo sve velike i male da nam se pridruže na obiteljskoj radionici oslikavanja venecijanski maski. Oslikajte svoju masku, ukrasite je perlama, perjem ili blještavim ukrasima, prenesite dašak venecijanskog karnevala u svoj dom. Broj mjesta je ograničen – prijavite se na vrijeme. Kontakt osoba Kristina Radošević; 091 3027 417 ili krista48@gmail.com. Cijena: oslikavanje jedne maske 20,00.

Prije radionice pripremili smo i nešto za naše najmlađe sugrađane koje pozivamo na nedjeljnu matineju u sklopu koje mogu pogledati animirani film “Mali leteći medvjedići”. Projekcija počinje u 11:30, a ulaz je slobodan.

furesti