Skip to content

Ivo Josipović sa svojim macho imidžem odlučnog muškarca privući ću glasače i glasačice

Kad pomislite na ultimativnu muškarčinu, tko vam padne na pamet? Ivo Josipović, zar ne? Znamo, i nama.

ivo bilzerianIako se do sada suzdržavao od takvog imidža, te je dosađivao biračima s promjenama Ustava, u drugom krugu Ivo Josipović će u punom smislu pokazati što znači biti hrvatski muškarac. Hrvatsko društvo je do kosti ženomrzačko i ženorazbijačko, pa će Josipović izaći pred birače kao tipični hrvatski rmpalija, isprepičkati ove kolebljivce glasače i dobiti ove izbore.

– Ženi koja lupa ćuške svom mužu treba se suprotstaviti frajer za kojeg znate da je on taj koji nosi hlače u kući. Ivo se možda sada nije tako prikazivao, no vjerujte nam on je taj koji dijeli ćuške u kući Josipovićevih. Naopako da jedna žena može biti veće muško od jednog muškarca – zgroženo se zapitala glasnogovornica kampanje Mladenka Šarić.

Očekujte tako ovih dana da Josipović u teretani diže utege gol do pasa. U potkošulji-siledžici zaogrnut kaputom od činčile ulazi u klub okružen manekenkama. Puše se skupe kubanke. Pije se Crystal. Bacaju se ZAMP-ove pare na sve strane. Bit će to klasični reperski videospot, ali uživo.

– Dosta je bilo imidža lignje, tzv. “lignjidža”. Neće nama žena iz HDZ-a lupati šakom o stol i muževu glavu. Tu je Ivo Josipović, muškarac 21. stoljeća koji puca iz puške, šmrče travu, igra poker i ševi sve što hoda. Hrvatski Dan Bilzerian – poručila je na predstavljanju novog Ive Josipovića njegova voditeljica kampanje Tamara Obradović Mazal, a na što se predsjednik Josipović odlučno promeškoljio. News-bar.hr