3718

Rak pobijedite prehranom
Optimalna prehrana može promijeniti izglede pacijenata liječenih od raka
Noreen Quilin, Patrick Quilin

Iskoristite nevjerojatnu snagu liječenja prirode i znanosti. Zdravo ljudsko tijelo je samoregulirajuće i samoobnavljajuće.

Pravilno hranjen bolesnik može se bolje nositi i pobijediti rak. Iako prehrana nije jedini tretman za rak, prehrambena terapija je esencijalna komponenta cjelovitog liječenja raka. 40 godišnji “rat protiv raka” je koštao preko 52 milijarde USD u vladinim istraživanjima pri National Cancer Institute. Nažalost, rezultat je povećanje pojavnosti i smrtnosti od raka. Rak je potisnuo bolesti srca sa prvog mjesta smrtnosti među amerikancima u 2005. Kemoterapija, zračenje i operacija mogu privremeno smanjiti tumor, ali ove terapije ne mijenjaju razlog zašto je rak nastao i raste. Cjelovito liječenje raka mora uključiti agresivnu nutricionističku komponentu, a koja može povećati očekivano vrijeme preživljavanja 12 do 21 puta zajedno sa većom vjerojatnošću potpune remisije.

U ovom cjelovitom reizdanju svog bestselera, dr. Patrick Quillin dijeli svoje veliko praktično iskustvo u pomaganju tisućama pacijenata sa prehranom i dodacima prehrani. Knjiga uključuje:
– nutrijenti koji smanjuju otrovnost kemoterapije i radijacije bez smanjivanja učinkovitosti tih terapija
– izgladnjivanje raka kontrolom glukoze u krvi kroz prehranu i prehrambene dodatke -zdravo povrće, bilje i začini koje imaju snažna anti-karcenogena svojstva
– posve nov odlomak ukusnih recepata
– kako pronaći stvarni razlog nastanka vašeg raka
– revidirani odlomak o efikasnim i neotrovnim tretmanima za smanjivanje raka

Rak pobjedite prehranom je preveden na mnoge svjetske jezike.

Prehrambeni pristup pomaže bolesnicima od raka zato što:
– Iscrpljenost ubija preko 40% bolesnika.
– Čini kemoterapiju i radijaciju manje štetnu za pacijenta i istovremeno učinkovitiju protiv raka.