Moj mali Eko katolički kalendar 2015.

Akademija Art

759 Moj mali kat kalendar 2015

s. Karmela Eva Dominković
Moj mali Eko katolički kalendar 2015.

Sadrži katolički kalendar sa svakodnevnom poticajnom porukom u kalendariju, svjetske ekološke dane te brojne mudre misli. U dodatku donosi niz suradničkih učeničkih priloga te raznih, sa svih strana pomno sabranih ekoloških zanimljivosti, uz pregršt neizostavnih šala iz kojih možete mnogo naučiti i dobro se zabaviti.

Protkan katoličkim stavom o ekologiji i prirodi osjetljivo uvodi u kulturu srca i higijenu duha potičući na zalaganje oko oblikovanja zdravog i cjelovitog odnosa prema sebi, drugomu, Bogu i cjelokupnomu stvorenju.

U novoj rubrici Predstavljamo pročitajte sve o projektu Dani kruha – dani zahvalnosti za plodove zemlje, koji je osmislila Udruga “Lijepa Naša”, koja već više od 20 godina radi na očuvanju hrvatske prirodne i kulturne baštine, promicanju ekološke svijesti te odgajanju djece i mladeži o potrebi i načinu očuvanja okoliša.

Za sve (vjero)učenike, velike i male, (vjero)učitelje, roditelje, odgajatelje?, obogaćen mnoštvom ilustracija i crteža, malog formata, praktičan, zanimljiv i poučan džepni kalendar za uspješnije učenje, planiranje, ali i zabavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Next Post

Dođi, Spasitelju svijeta!

Josip ŠimunovićDođi, Spasitelju svijeta! Nakon što se autor predstavio meditacijama uz evanđelja u liturgijskoj godini A, B i C: “Imam (li) vremena za tebe”, “Zarađeno nebo” i “Ta tvoja riječ života”, sada […]
762 Dodji Spasitelju svijeta