Još jedan nasljednik Michaela Jacksonaa

Jacksonov sin Brandon Howard

Jacksonov sin Brandon Howard

Brandon Howard, 31. godišnji pjevač je, navodno, biološki nasljednik Michaela Jacksona pa izjave podupire postojanjem nepobitnog, genetičkog dokaza. Pronašao je ortodonalistički aparat slavnog “oca” pa su mjerenja pokazala sličnost u postotku od 99,9

Mladić je i sin pjevačice Miki Howard koja je zahvaljujući klanu Jackson, upoznala slavu, krajem 80-ih godina prošlog stoljeća. Nadahnula je pjesmu “Billie Jean”, objavljenu 1982., kada je bila nerazdvojna sa kraljem pop-a.

Brandon koji se upravo lansira sa stilom R,n,B posjeduje glas sličan Jacksonovom i pleše na jednak način. Razumljivo, također je kadnidat za pjevačevo naslijedstvo, procjenjeno na 17 milijuna dolara i još 600 milijuna poslovnosti, oko imagea preminule pop zvijezde.

Howard Weizman, odvjetnik obitelji Jackson je izjavio kako “nikada nije čuo za njega”.

Istina, nije prvi put da se netko proglasi Jacksonovim nasljednikom, koji je zvanično otac troje djece: Paris, Princa Michaela i Blanketta. On je navodni otac i Omera Betthija, kojeg je pjevač dobio sa jednom Norvežankom. Međutim još uvijek nema DNA nalaza, za njihovo srodstvo.

Džana Mujadžić